Gratis verzending vanaf €75,- binnen Nederland!
✓ Nieuwe collectie  staat wekelijks online!
 Vragen  of  hulp  nodig? WhatsApp naar 06-51018694

Bestellen en Betalen

Bestellen:

Wij doen elke dag ons best om alle bestellingen voor 15:00 uur dezelfde (werk)dag te verzenden, echter wanneer dit niet lukt hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Op zondag en feestdagen verzenden wij geen bestellingen, alle bestellingen die dan binnen komen worden op maandag of de eerstvolgende werkdag weer verstuurd.

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van je bestelling. (Check ook je ongewenste mail)

Email:
Na een bestelling ontvangt de consument een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten. Voor online betalingen worden geen extra kosten berekend. Na ontvangst van de gehele betaling verzendt Favorits de bestelling van de consument. Alle artikelen blijven eigendom van Favorits totdat de gehele betaling is ontvangen.

Gekozen voor afhalen? 

Je krijgt een mailtje nadat de bestelling voor je klaarstaat, dit is meestal dezelfde dag  Denk wel aan de retourtermijn, deze gaat in na je bestelling

Bij Favorits Dameskleding kun je betalen met onderstaande betaalmethodes: 

IDeal:

Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling. Deze betaalmethode is voor onze Nederlandse klanten

Bancontact /Belfius Direct Net:

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Apple Pay:

Voor onze klanten met een Apple apparaat hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Giropay:

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Przelewy24:

Przelewy24 is de meest populaire betaalmethode in Polen, met ondersteuning voor meer dan 30 Poolse banken.

 

Gratis verzending NL

vanaf €75,- binnen Nederland

Gratis verzending BE

vanaf €100,- binnen Belgie

Voor 15:00 besteld,

dezelfde werkdag verzonden!

100% veilig afrekenen

iDEAL, Applepay en Bancontact

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!
Met de online nieuwsbrief van Favorits Dameskleding blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en de nieuwe collecties!